Ndërkohë që numri i viktimave nga koronavirusi në vend ka shkuar në r, e numri i të prekurve është rritur në 89, mjeku i njohur Tritan Kalo ka një tjetër apel për shqiptarët.

Ai thekson se situate është serioze dhe shqetësuese, ndaj të gjithë duhet të bashkëpunojnë, duke qëndruar në shtëpi.

“Është një situatë preokupuese, POR ajo mundet të shkurtohet si kohë me mirëkputimin dhe bashkëpunimin tuaj, dhe po me mirëkuptimin tuaj do të mundemi të kemi sa më pak humbje jetësh…JETA e çdo Shqiptari është e paçmimtë”– shkruan mjeku.