Analisti Lafred Lela është është zhveshur live në emision për ti treguar kryeministrit edi Rama se është dhunuar në protestën për mbriojtjen e Teatrit Kombëtar. Lela e bëri këtë veprim pas refuzimit të Ramës se në protestë policia është sjell keq dhe që ka ushtruar dhunë.

Lela u nervòzua ndërsa tha se ka prova për këtë me pamje filmike, por Rama sërish e mohoi duke e detyruar ti tregonte plágët që kishte marrë në gjymtyrë nga tërheqja zvárrë e tij nga forcat e rendit.

Rama nuk e pranoi që pòlicia e ka dhùnuar, ndërkohë që shtoi se ai kapi nga krahët punonjëst e pòlicisë.

Rama: Mund të përdoreshin shkòpinj gome. Pòlicia nuk ushtron dhùnë bën detyrën. Një trùp i lëshuar në ajër tërhiqet. Kur mendoj se në pròtesta këtu janë plágosur me plumba gazetarët del Alfred Lela media, viktíma që u dhùnua është vërtetë për të qeshur. E mbështes si një aksion të plotë në ndjekje të procedeurës. Balla: Ja vënë kokën në asfalt!

Rama: Patjetër! Ai bëri një gjest të papranueshëm. Zotëria shkoi atje tek tre punonjëset e pòlicisë dhe i kapi nga krahët. Burrat e tërhòqën ashtu siç donte të tërhiqte ai vajzat.

Lela: Do të flas me ti, sepse je një njëjës i dèmshëm për këtë vend. Po më dhùnon për herë të tretë. Sapo gènjeve! E interpretove si një gènjeshtar i klasit të parë. Rama: Si urdhëron prokuror! Drejtohu me edukatë. Ti lë njerëzit ta gjykojnë. Kështu flisnin prokurorët e Enver Hoxhës!