Albin Kurti: Thaçi po ndihmon Putinin të kthejë ndikimin në ballkan

Kandidati për kryeministër të Kosovës, Albin Kurti shprehet i trishtuar për imazhet që përcillen pas tërmetit të rëndë në Shqipëri.

Kurti shprehet se në të tilla situata pohohet lidhja mes Shqipërisë dhe Kosovës.

“I trishtuar nga imazhet tragjike të tërmeteve në Shqipëri. Kohë si këto pohojnë lidhjet tona të dashurisë për njëri-tjetrin dhe njerëzit e Kosovës dhe vullnetarë po mobilizohen për të ndihmuar. Guximi dhe forca rriten në bashkim. Ne vajtojmë me familjet e viktimave”, shkruan Kurti në twitter.