Aksident i frikshëm sapo ka ndodhur ne Peshkopi te unaza.

Fatmirësht ka pasur vetem dëme materiale dhe jo ne njeres. Sipas informacioneve të para shpejtesia tmerrêsisht e lartë ka qenë shkaku kryesor i aksidentit.

Vendi ku ka ndodhur aksidenti është jo pak i njohur pasi zgjidhet si aks për të bërë gara me makina.