Zgjedhjet lokale: Pd dhe LSI çojnë anëtarët nē KZAZ

0
Bardhi: Edi Rama është sot njeriu më i rrezikshëm për stabilitetin e vendit

Sekretari i Përgjithshëm të PD-së Gazment Bardhi ka reaguar në lidhje me propozimin e anëtarëve që i takojnë PD në KZAZ pas interesimin e medias për një porosi drejtuar Degëve për këta anëtarë.

Në reagimin e tij Bardhi shprehet se: “Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim kanë informacion zyrtar se në KZAZ janë duke u kryer manipulime të rënda të procesit zgjedhor, që nis me regjistrim të paligjshëm të kandidatëve për kryetar bashkie.

Për këtë arsye, për të dokumentuar dhe çmontuar këtë paligjshmëri, PD dhe LSI, mund të shfrytëzojnë ligjin, për të dërguar anëtarët që i takojnë në KZAZ për të provuar ligjërisht që Edi Rama nuk garanton zgjedhje legjitime, edhe kur nuk ka kundërshtarë përballë. Në ditët në vijim do të faktojmë të gjitha paligjshëmritë e kryera nga përfaqësuesit e Edi Ramës gjatë procesit.”