Xhensila Pere duket super provokuese mbi biçikletë

0

Hyrja në Big Brother dhe më pas foto provokuese të postuar nga ajo e kanë kthyet në një personazh mediatik.

Xhensila Pere duket se me cdo postim tê saj tërheq vëmendje në ndjekës, por edhe në mediat online.

Së fundmi ajo duket se është e “fiksuar” pas fotove në rrugë. Sigurisht duke qenë provokuese dhe seksi.

Xhensila ka realizuar disa foto në rrugët e tiranës madje edhe hipur në bicikletë.

Xhensila Pere duket super provokuese mbi biçikletë