Vetingu bën një tjetër Kurban, kësaj rradhe në Shkodër

0

Vetingu merr një tjetër prokurore. Sot Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra Besa Nikëhasanin, prokuroren e Apelit në Shkodër.

Nikëhasani nuk justifikonte dy apartamente dhe në bazë të këtij kriteri ajo u shkarkua.

Trupa gjyqësore e vettingut tregoi se në raportin e ILDKPKI , pasuritë e prokurores ishin në rregull. Por ky konkluzion deklaroi Genta Tafa Bungo nuk është marrë në konsideratë, pasi vetë organi i vettingut ka kryer një hetim administrativ duke nxjerrë edhe defektet e dyshimta.

Siç rezultoi në seancën dëgjimore, edhe prokurorja Nikëhasa sikurse edhe dy gjyqtarëve të mëparshëm që ju është dhënë kartoni “jashtë gjyqësorit”, rezulton të ketë investuar në pasuri të patundshme sikurse shtëpitë.