Vazhdon skandali: Edhe tezat e letërsisë publikohet ndërsa zhvillohet provimi

0

Ditën e sotme po zhvillohet provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për maturantët e shkollave të mesme.

Ndërkohë që provimi ende nuk ka mbaruar pasi përfundon në orën 12:30, tezat kanë dalë dhe janë shpërndarë në rrjetin social ‘Facebook’.

Kujtojmë se pak ditë më parë dolën në Facebook edhe tezat e provimit të anglishtes.