TEKSAS: Stuhia e fortë arriti të rrëzonte vinçin ku si pasojë një person humbi jetën

0
TEKSAS: Stuhia e fortë arriti të rrëzonte vinçin ku si pasojë një person humbi jetën

Teksasi u përfshi nga një stuhi e fuqishme ditën e djeshme. Stuhia e fortë arriti të rrëzonte një vinç.

Nga rrëzimi i vinçit ka humbur jetën një person dhe janë plagosur gjashtë të tjerë të cilët u dërguan më emergjëncë në spital.

Gjithashtu rrëyimin i vinçut ka sjellë edhe dëme materiale të shumta. Shikoni pamjet e rrëzimit: