Studentë protestojnë me vargje të një kënge polifonike

0
Studentë protestojnë me vargje të një kënge polifonike

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar një video nga ambientet e brendshme të universitetit të Tiranës, ku një grup studentësh qëndrojnë një këngë për Kryeministri Edi Rama.

Studentët kanë kthyer debatin mes tyre dhe Ramës në vargje të një kënge polifonike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here