Sot marshim në Elbasan ndaj krimit dhe korrupsionit

0

Partia Demokratike nën vazhdën e një vale protestash para protestës së madhe në 16 shkurt, organizon sot në Elbasan protestë tek Parku Rinia.

Ky marshim kundër korrupsionit dhe krimit që po i merr frymën Elbasanit dhe Shqipërisë.

MEDIA LINE NEWS| medialine.al