S’ka turp del edhe manipulon fshat më fshat kur ia ka “nxi” jetesën

0

Një nga arritjet më të mëdha të qeverisje Rama bashkë me sektin e Rilindjes është gjetja e rrugëve më të mira manipuluese.

Sot kryeministri Rama u shfaq në fshat edhe në qytet dhe foli për arritjet e mëdha. Por pyetja më e thjeshtë është cfarë kjo qeverisje ka bërë për fshatin? Shumē ka bërë, ka shumë për të bërë dhe do të bêjë akoma më shumë. E para ka rritur kontributet shoqërore për çdo fshatar. I pajisi me Nipt, dhe i la ti pinin lêngun. Naftên po ia shet sa frêngu pulën. Toka po rri djerrê sepse kostot e inputeve bujqêsore janë rritur dhe treg për produktet nuk ka.

Pra, o tê nderuar fshatarë, shikoni sa shumë ka bërë kjo qeveri për ju. Siç thotë dhe vetë lartêgjatësia, “Prisni se nuk keni parë gjë akoma”.

MEDIA LINE NEWS| medialine.al