Si grekërit që po na vrasin edhe Rama të njejtën gjë po bën

0
Çfarë di Rama që e di edhe Basha

U kryen 6 vrasje ndaj shtetasve shqiptarë në Greqi dhe asnjë reagim i shtetit tonë.

Jo më larg se diten e hënë autori i vrasjes shqiptari në Korfuz pranoi se ishte aktivist i Agimit Artë.

Edhe pse kryeministri ynë deklaroi se sè shpejti do të takohej personalisht me homologun grek Tsipras, reagimi i palës greke ishte denigrues. Ashtu sikurse po denigrohet edhe imazhi i shtetit shqiptar.

Por, Edi Ramës nuk i interesoh se si vriten apo jo shqiptarët sepse ai po bën të njejtën gjë edhe në Shqipëri. Në mos i vret, po i lë pa shtëpi. Në mos ia shemb shtëpitë po i lë pa bukë. Edhe zgjidhja e vetme është ikja një ditë e më parë nga ky vend.