Pse Dafina Zeqiri ecën këmba- doras me bikini

0

Dafina Zeqiri po kalon pushimet e saja në Maldive.

Ajo ka zgjedhur të ndajë me ndjekësit e saj foto nga mrekullia e plazheve që të ofrojnë Maldive.

Por ajo çfarë ka të tërhequr vëmendjen ka qenë ecja këmba- doras e këngëtarës.
Se çfarë dhe kë po kë kërkon këngëtarja akoma nuk e dimë.

Mbetemi ta mësojmë në foton e rradhës.

MEDIA LINE NEWS| medialine.al