Prokurori Shkëlzen Cena tërhiqet nga gara për SPAK

0
Prokurori Shkëlzen Cena tërhiqet nga gara për SPAK

Prokurori Shkëlzen Cena ka paraqitur pranë KLP kërkesën për tërheqjen nga gara për SPAK.

Këshilli miratoi me 10 vota pro kërkesën e tij, ndërkohë që më datë 14 të këtij muaji jepet vendimi i KPK-së për Cenën.

Prokurori Shkëlzen Cena ishte kandidat për të qenë anëtar i Strukturës së Posaçme kundër korrupsionit dhe Krimit të Organizuar në strukturën e të cilit do të jenë 15 prokurorë.