Ngjarje e rende në Danimarkë: Dy trena përplasen mbi një urë

0
Ngjarje e rëndë në ku ka mbetur një i vrarë dhe dy persona të plagosur

Një ngjarje e rendë ka troditur Daninarkên. 6 persona kanë humbur jetën deri tani si pasojë e një aksidenti e një treni mbi një ure. Ura lidhte dy ishuj të Danimarkês.

Sipas raportimeve të medive lokale aksidenti ndodhi midis dy trenave. Treni i pasegjerêve ishte i drejtuar drejt kryeqytetit danez Kopenhagen.

Aksidenti ndodhi në orën 8:00 me orên lokale

MEDIA LINE NEWS| medialine.al