Nga Paprri protestuesit i çojnë të fala Edi Ramës

0

Edhe pse ishte ditë e dilë protestat nuk u ndalën. Këtë rradhë protesta u zhvillua në Papër në kryqëzimin me rrugën e Cêrrikut dhe Durrêsit.

Pjesmarrja ishte e konsiderueshme. Qytetaret e Cerrikut, Belshit dhe Peqinit i percollen sot te fala Edi Rames dhe qeverise se tij fasade! Dhimbja e halleve te qytetareve do te kthehet ne ortek force dhe ndryshimi! Ndalesa e rradhes me 16 Shkurt ne Tirane!