Nëse rilindja ka një pikë burrnie atë e zotëron Pandeli Majko

0
Nëse rilindja ka një pikë burrnie atë e zotëron Pandeli Majko

Me 74 vota pro mazhoranca parlamentare ka vendosur sot të rrëzojë dekretin e Presidentit, dhe ti hapë rrugë shembjes së Teatrit Kombëtar.

Kur u votua prezenca ishin 75 deputetë e ministra në sallë, ndërsa gjatë votimit për dekretin ishin 74 vota. Mesohet se ai që nuk ka votuar për shembjen e teatrit është ministri Pandeli Majko.

Më herët u përfol për një largim të Majkos nga kabineti qeveritar sepse ai nuk i bindej urdhërave të lartëgjatësisë së tij. Kjo e sotma edhe njëherë tregoi se ndër të vetmit me burrni në politikë nga e majta është Pandel Majko.

Të tjerët janë një lukuni ujqish që me anë të flamurit mavi rilindje po mbushit llogaritë personale dhe po zbrazin xhepat e shqiptarëve. Epo dhe një teatër të vjetër, simbol që e kishim na la ligjërisht shëndenë.