Në portin e Xhenovas kapet sasia më e madhe e heroinës në 20 vite

0
Në portin e Xhenovas kapet sasia më e madhe e heroinës në 20 vite

Në portin e Xhenovas kapet sasia më e madhe e heroinës në 20 vite.

Policia italiane ka zbuluar 270 kg heroinë në Portin e Gjenovës, sasia më e madhe e kapur në 20 vitet e fundit.

Në operacion janë përfshirë edhe policia e Zvicrës, Francës, Belgjikës dhe Holandës.
Për sasinë e drogës janë arrestuar dy persona në Holandë. Mësohet se heroina vinte nga Irani dhe ishte fshehur në një kontejner në port.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here