Në Lezhë Ramën e krahasojnë me Hamzain

0

Vizita e Kryeministrit Rama sot në Lezhë nuk kaloi pa protesta. Siç është bërë zakon tanimë kudo ku Rama është për takime ai pritet me pankarta dhe protesta.

Nuk po ngrejmë problematikën se pse nuk janë të shumtë, por duhet ta marrim si pikënisje pozitive. Këto protesta sot “nga Rama” mund të quhet të papërfillshme nesër ato mund të shtohen dhe ta rrëzojnë këtë sistem korruptiv qeverisjeje.

Ndêr pankartat që shpaloseshin sot ishte dhe një që tërhoqi vëmëndjen. “Ti për Lezhên si Hamzai për Skêndërbeun”. Krahasimin me realitet besoj se është e thjeshtê të bëhet.

MEDIA LINE NEWS| medialine.al