Mis Bum Bum në Brazil mbyllet me një sherr live në fund

0
Mis Bum Bum në Brazil mbyllet me një sherr live në fund

Miss BumBumi i sivjetshëm, garë në të cilën kandidatet liftojnë për titullin e të pasmeve më të bukura  në Brazil, ka përfunduar me sherr.

Vajzat për pak sa nuk janë rrahur me njëra tjetrën në skenë.

Titullin Miss BumBum e ka fituar Ellen Santana, ndërsa njërës prej rivaleve të saj duket se kjo nuk i ka pëlqyer. Aline ka vrapuar në skenë dhe i ka rrëmbyer shiritin e fitueses .

“Të tri vajzat e vendeve të para, të cilat kanë fituar më shumë vota, kanë të pasme artificiale nga silikoni. Kjo është e padrejtë, ka thënë Aline Uva, 27 vjeç, e cila nuk është shpallur fituese”

Ndërkohë Ellen Santana, fituesja e këtij viti tha që janë deklarata nga xhelozia.