Makinat e reja “Bisha” dhe të blinduara të policisë italiane

0
Makinat e reja

Makinat e reja “Bisha” dhe të blinduara të policisë italiane. Jeep Grand Cherokee do të vishet edhe me ngjyrat e policisë italiane.

Do të jenë plot 19 monstra të pandalshme  dhe të blinduara në shërbim të njësisë  Le Api  (njësitë e emergjencës) . Makinat Jeep do të jetë një flotë e veçantë  të pajisura me motor 3.0 V6.

Makinat do të jenë një mjet i aftë për të siguruar sigurinë maksimale për ushtrinë dhe duke ofruar besueshmëri të madhe mekanike, për t’u përballur me çdo mision.

Të dielën e 4 nëntorit u dorëzua makina e parë dhe pritet që deri në fund të vitit të plotësohet e gjithë flota me 19 makina.

Shikoni më nga afër videon prezantuese të bishave të reja të policisë italiane.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here