Lori Hoxha e tepron me hollimin e belit në Photoshop

0
Lori Hoxha e tepron me hollim e belit në Photoshop

Lori Hoxha është një ndër vajzat më të famshme në Shqipëri, e njohur për jetën luksoze dhe stilin në të veshur me të cilin është kthyer në inspirim për shumë vajza të cilat e ndjekin në Instagram.

Gjithashtu Lori është shumë aktive në Instagram ku publikon foto të ndryshme nga jeta e saj e përditshme.

Ajo ka postuar një foto në rrjete sociale së fundmi  ku nxjerr në pah belin e saj të hollë.

Por, nëse shikohet me vëmendje, beli i saj duket më i hollë se ç’duhet dhe të gjithë kanë filuar me komente kritikuese për ekzagjerimet.

“Zot na ruaj mendt e kokës! Janë bo robt si kukulla plastike!”- shkruan një ndjekëse. “Auuuu sa e shpifur”, – shkruan një tjetër ndjekëse.

Lori Hoxha e tepron me hollim e belit në Photoshop