KUÇOVË: Aksident tragjik në punë me pasoja fatale për një 50 vjeçar

0
KUÇOVË: Aksident tragjik në punë me pasoja fatale për një 50 vjeçar

Një punëtor në një biznes nafte u rrëzua nga një lartësi dhe ndërroi jetë në Kuçovë.

Raportohet se ai ishte 50 vjeç dhe ndërroi jetë gjatë transportit për në spital.

Policia po punon të zbardhë rethanat dhe shkaqet e kësaj ngjarje të rëndë.