Kourtney Kardashian duket e provokuese dhe seksi në një bikini të hollë ari

0

Kourtney Kardashian duket e provokuese dhe seksi në një bikini të hollë ari, ndërsa ndan vaskën e nxehtë nga udhëtimi i ditëlindjes në Finlandë.

Dhe ajo nuk mund kurrsesi të mos ndante një foto nga udhëtimi i saj  në Skandinavi. Edhe pse po i afrohet të 40- ve Kourtney Kardashian  duket në super formë.

Mediat britanike nxituan për të zbuluar se sa kushtonte kostumi i banjos që Kourtney kishte veshur. Sipas mediave kushtonte 279 paund britanik.

MEDIA LINE NEWS| medialine.al