Kim Kardashian e “tradhëton” fustani duke treguar më shumë se çduhet

0

Kim Kardashian dhe Kanye West ishin ndër mysafirët e nderit në natën e hapjes së ‘The Cher Show’ në Broadway të hënën.

Dhe, pa dyshim që çifti i njohur do të linin ‘gjurmën’ e tyre si në çdo rast të mundshëm.

Kësaj radhe tërheqja e vëmendjes u bë “pa dashje”. Pasi Kim pati një defekt me fustanin e saj dhe u mundua që ta rregullonte.

38-vjeçarja u shfaq me një fustan të argjendtë  që i theksonte linjat e saj. Por që gjithsesi në një pikë “e la në baltë”.

Duke u munduar ta rregullonte Kim nxori në pah një pjesë të konsiderueshme të gjoksit të saj, dhe kjo sigurisht që nuk mbeti pa u filmuar dhe fotografuar.