12 C
Tirana
E diel, Shtator 22, 2019

Pse nuk dalin sot që të kërkojnë ndjesë ata që para 14 muajsh krekoseshin...

  Rreth 14 muaj ka kaluar nga inagurimi që iu bë pistës së biçikletave nga  ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Milva Ekonomi. Po...

Shkatërimi dhe betonizimi i Tiranës tanimë “powered by Lali Eri”

  Në fund të mandatit të tij 4-vjeçar, padyshim që kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj do të mbahet mend për shkatërrimin, betonizimin dhe zhdukjen e...

Gjirokastra midis papunsisë, vështirësisë ekonomike dhe eksodit të të rinjëve

Përtej propagandës ekonomike të qeverisë, situata në disa qytete sa po vjen dhe përkeq♪sohet shumë. Sot një hulumtimi Zërit Amerikës ka sjellë në vëmendje...

Belsh: Ja çfarê ndodh kur investimet janê pa projekte tê studiuara

Shembulli më i qartë se si paratë e taksapaguesve shqiptarë i merr uji: pista e biçikletave rreth liqenit të Seferanit në Belsh, e ndërtuar...

Skema e mashtrimit të Gulf, mbi 5 milionë euro dëm ekonomik

Mashtrimi i Gulf Burime nga Prokuroria e Tiranës janë shprehur se objekt i hetimit nuk është mbyllja e pikave të tregtimit të karburantit, por skema...

Prokuroria Elbasanit nis hetimin ndaj rafinerisë përpunuese të naftës në balldren

Prokuroria e Elbasanit ka nisur hetimet ndaj rafinerisë së naftës në fshatin Balldren, njësia administrative Papër. Ky vendim i prokurorisë ka ardhur si pasojë...

Paradoksi i një shteti që nuk bazohet në ligjet e nxjerra vetë

Juna Musa ka përfunduar studimet me rezultate të shkëlqyera në Fakultetin e Mjekësisë në Tiranë. Pasi mbaroi studimet, ajo aplikoi po në Fakultet për...
- Advertisement -