13 C
Tirana, Al
E enjte, Janar 17, 2019
Euro prek nivelin më të ulët që prej 12 qershorit

Euro vazhdon forcimin në treg, pas ndërhyrjes së Bankës Shqipërisë

Monedha e përbashkët e ka nisur këtë javë me rritje në tregun e brendshëm të këmbimeve valutore. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë,...

NBG Albania sh.a tanimë 100% nën zotërim nga banka e bashkëshortes së kryeministrit

Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë në mbledhjen e datës 6 qershor 2018 ka marrë vendime tepër të rëndësishme, mes të cilave dhe tjetërsimin...

Ministri i Ekonomisë Italisë, Tria: Ulim nivelin e borxhit dhe rrisim investimet

Qeveria italiane nuk ka qëllim që të largohet nga euro dhe planifikon që të fokusohet në shkurtimin e niveleve të borxhit dhe dëshiron të...

Arben Malaj: Biznesi po merr kredi tek krimi duke lënë garanci “kokën”

Ish-ministri i Financave, Arben Malaj, të mërkurën, është shprehur se biznesi në vend nuk po merr me kredi tek bankat, por tek krimi duke...

Banka e Shqipërisë do të ndërhyjë në tregun valutor

Banka e Shqipërisë ka paralajmëruar se do të hyjë në tregun valutor, duke blerë valutë, në një veprim të jashtëzakonshëm që synon që të...

Jorida Tabaku: Rënia e vlerës së euros, qeveria duhet të marrë përgjegjesi

Nënkryetarja e Komisionit të Ekonomisë Jorida Tabaku theksoi se në sektorin e ndërtimit dhe turizmit po ndodh një situatë e çuditshme investimesh, e cila...

Anketa e Cilësisë së Jetës: Shqiptarë sa “mbushin” barkun me bukë

Nga mundësia e të ushqyerit mirë, ngrohja e shtëpive, pushimet dhe deri tek blerja e rrobave të reja, është një listë e gjatë e...
medeialine.al

Kina “kërcënon” SHBA-në për sanksione tregtare

Kina ka paralajmëruar Shtetet e Bashkuara se marrëveshja tregtare e arritur mes dy palëve nuk do të jetë e vlefshme, nëse Uashingtoni vendos tarifa...

Selami Xhepa: Duhet të ndërhyja Banka e Shqipërisë, sepse po futemi në një rrugë...

Paraja gjithsej në qarkullim ka shënuar rënie historike në katër muajt e parë të vitit, duke shpjeguar indirekt forcimin e ndjeshëm të monedhës vendase....

Në korçë po i presin pemët e qershisë pa i vjelur fare, nuk ka...

Drama e vertetë e fermereve shqiptare. Po presin pemët edhe pse janë të pavjela sepse nuk ka treg shitje. Çmimi me të cilën kërkohen në...
- Advertisement -