18 C
Tirana
E mërkurë, Nëntor 20, 2019

Ja vendi ku inflacioni ka bërë që për të blerë një bukë duhet një...

Sanksionet amerikane, trazirat e brendshme dhe politikat e gabuara financiare të ndjekur nga autoritetet vendase kanë bërë që bolivari, monedha venezueliane të humbasë zhvlerësohet...

Qeveria përfshin në skemën e TVSH-s edhe 17 profesione të lira

Qeveria vendosi të përfshijë në skemën e Tatimit mbi Vlerën e Shtuar, nga niveli zero i xhiros, 17 profesione të lira. Me një vendim...

A duhet ne si individë apo kompani ti besojme më Facebook-ut?

Vitin e kaluar, ideja se Mark Zuckerberg mund të kandidojë për president në vitin 2020 dhe të kërkojë të udhëheqë vendin më të fuqishëm...

Informacionet paraprake raportojnë se 3 euro do të jetë tarifa vajtje-ardhje për banorët e...

Tarifa në Rrugën e Kombit për banorët e Kukësit dhe zonave përreth pritet të jetë 1.5 euro për një kalim, ose 3 euro vajtje-ardhje. Edhe...

Gjirokastra midis papunsisë, vështirësisë ekonomike dhe eksodit të të rinjëve

Përtej propagandës ekonomike të qeverisë, situata në disa qytete sa po vjen dhe përkeq♪sohet shumë. Sot një hulumtimi Zërit Amerikës ka sjellë në vëmendje...

Skandali me llogarite bankare dhe kreditë gjobisin Well Fargo me 1 miliardë dollarë

Gjiganti bankar amerikan “Wells Fargo” ka rënë dakord t’u paguajë agjencive rregullatore federale një miliard dollarë, për t’i dhënë zgjidhje akuzave se nuk arriti...

Ja sa do të rritet akciza e cigareve në një periudhë kohore deri në...

Akciza e cigareve do të rritet së paku edhe me 11 % deri në vitin 2021, si një kusht që Shqipëria duhet të përmbushë...

Është çelur faza e parakualifikimit për projektin Tiranë-Durrës- Rinas

Qeveria ka çelur fazën e parakualifikimit për kompanitë që do të jenë të interesuara të zbatojnë projektin e rehabilitimit të linjës hekurudhore Tiranë-Durrës, si...

Keshilli larte i shtetit , 1 miliard dollare jane shperdoruar nga arka e shtetit

Shifra tronditëse janë publikuar nga mediat, por edhe nga Kontrolli i Lartë i Shtetit në lidhje me zhdukjen e parave nga arka e shtetit. Në...

Skema e mashtrimit të Gulf, mbi 5 milionë euro dëm ekonomik

Mashtrimi i Gulf Burime nga Prokuroria e Tiranës janë shprehur se objekt i hetimit nuk është mbyllja e pikave të tregtimit të karburantit, por skema...
- Advertisement -