Ja si ishte veshur Kim Kardashian për festën e Halloween

0
Ja si ishte veshur Kim Kardashian për festën e Halloween

Halloween është një kohë e vitit ku ju mund të hiqni pengesat tuaja dhe të transformoni në dikë ose diçka tjetër.

Por, si gjithmonë Kim Kardashian është në qendër të vëmendjes për tu kthyer në lajm të tabloideve kryesore.  Kim paraqitet si ish-bukuroshja e Baywatch Pamela Anderson

Ja si ishte veshur Kim Kardashian për festën e Halloween