Ja se si ministrja Manastirliu na mashtroi me mjeken pa licensë

0
Ogerta Manstirliu ka mbrojtur doktoraturën me material të vjedhur

Ministria e Shendetesise vazhdon fushaten e mashtrimeve me qellim qe t’u thoje shqiptareve se shendetesine e ka bere parajse.

Madje mjeket lene “ferrin” italian dhe vijne te punojne ne shendetesine e rilindur.
Por dhe genjeshtra i ka kembet e shkurtra. Ai ka thene njeri Ministres qe te quhesh specialiste ne radhe te pare duhet te mbarosh specializimin 4 vjecar, se dyti te japesh provimin perfundimtar dhe se treti te licensohesh nga Urdheri i Mjekut si specialist.

Une nuk e njoh Dr. Evisin, por koleget e saj thone qe eshte ne vitin e fundit te specializimit per Ob-Gjinekologe dhe provimin perfundimar e ka ne Mars 2019,si rrjedhoje nuk eshte e licensuar per te punuar si Obsteter-gjinekologe.
A mund t’ja sqaroje njeri kete Znj.Minister? Une e sfidoj Ministren qe te tregoje licensen e Dr. Evisit si gjinekologe.
Te isha si Doktoresha do i kerkoja Ministrise qe te kerkonte falje per mashtrimin e bere me emerin dhe reputacionin e saj.
Me poshte postimi i Znj.Manastirlliu per kete ceshtje.