Ja dhe Sandër Lleshi ikën për lesh që në ditët e para

0
Kush është gjenerali që vjen në krye të Ministrisë Brëndshme

Tre ditë ditë nga emërimi në detyrë i Sandër Lleshit si zv/ministër i Brendshëm kanë dalë në media disa urdhëra të tij që bëjnë jo pak përshtypje.

Urdhëri i fundit me 19 pika për etikën e punonjësve të Policisë së Shtetit, e cila mban firmën e zv/drejtorit për Sigurinë Publike, Dhimitraq Ziu, ndër të tjera parashikon të lihen në hije policët mbipeshë.

“Barkderrat” të bëjnë shërbim vetëm në vende të padukshme, kjo për të mbajtur larg syrit të opinionit publik, thuhet ne dokumentin me poshte.

Në tërësinë e tyre, detyrat lidhen me etikën e punonjësit të policisë nga paraqitja e jashtme, uniforma e rregullt, por edhe për rritjen e efiçencës në kryerjen e detyrës me efikasitet siç është parandalimi i ngjarjeve kriminale. Vëmendje i kushtohet zonës së Bllokut ku pas ngjarjes së fundit kriminale, policia ka rritur dukshëm prezencën e saj.

Ja dhe Sandër Lleshi ikën për lesh që në ditët e para

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here