Festa e çuditshme e divorcit të 32-vjeçares

0

Sasha, 32-vjeçarja nga Rusia, zbuloi se si e ndjeu të drejtën për të pasur një festë për divorcin e saj pasi ajo kishte qenë e martuar prej 10 vitesh, që prej 2009. Ajo vendosi ta përqafonte idenë dhe të dekoronte makinën, ndërkohë një mik i saj i kishte thënë se pse nuk organizonte një festë për divorcin e saj.

“Unë jam me fat që kam miq të mirë që pa marrë parasysh se çfarë ndodh ne mund të festojmë dhe nuk më vjen keq fare. Nuk ka të bëjë fare me ish-bashkëshortin tim, është thjesht një festë divorci. Kam pasur një martesë të mirë, por vetëm aq u mbyll. Nuk ishte ndonjë gjë e keqe kundër tij apo diçka e tillë. Ne e bëmë këhtu makinën time dhe ndihem vërtetë e lirë, nuk po përjetoj asnjë lloj drame në jetën time. Jam e lirë!“, – u shpreh Sasha