Edi Rama “nuk kursehet” të jetë në borxh dhe me të porsalindurit

0
Edi Rama

Mirë borxhet që ju ka të rriturve por Edi Rama “nuk kursehet” të jetë në borxh dhe me të porsalindurit.

Ministria e Financave ka mbyllur analizën e faturave që kanë mbetur pa paguar deri në dhjetor të vitit 2018-ë, ku rezulton se në total, detyrimet të cilat duhet të shlyhen me buxhetin e këtij viti janë 61 milionë dollarë.

Nga këto, 2.6 milionë duhet të shkojnë për shpërblimin e lindjeve në buxhetin e gjendjes civile si shumë e pa paguar.

Nëse përfshihet edhe shuma e borxheve që ka pushteti vendor, fatura e detyrimeve për tu paguar këtë vit shkon në 110 milionë Dollarë.

Tani:

Investimet direkte të qeverisë në niveletë më të ulta historike.

Rritje pagash as që bëhet fjalë. (kujtojmë mashtrimin e 1 Prillit për rritjen e pagave të mësuesve dhe mjekëve).

Borxhet palëve të treta po shtohen përditë.

Ndërkohë që barra fiskale është nga më të lartat.

Besoj që zgjidhja është jo vetëm rrëzimi i kësaj qeverie, të korruptuar, por dhe ajo që para do ditësh e tha Kim Mehmeti: Edi Ramës duhet ti ndalohet me ligj të meret me politikë.