Edhe uji kanalit është më i paster se në çezmat në Shijak

0

Edhe uji kanalit është më i paster se në çezmat në Shijak. Mbi disa gjëra nuk njihen parti apo ngjyra flamujsh partiak. Dhe mbi këtë nuk vendoset asgjë, por siguria e qytetarëve.

Por, siç kemi parë gjatë mandatit të “timonit” vetëm tek qytetari nuk e ka mendjen kjo qeveri. Dhe, rasti i rradhês na vjen nga Shijaku.

Uji i pishëm mirê që vjen me orare, por edhe kur vjen nuk është i pijshëm. Aq i turbullt vjen sa edhe uji i kanalit është më i pastër.

Se mos thoni pastaj e ka fajin Luli dhe Meta që nuk dekretoi Sandër Lleshin për postin e Ministrit Brendshëm. Kêtu ka një fajtor dhe ai është Nastradini me atlete të Bardha.

MEDIA LINE NEWS| medialine.al