E PAPRECEDENT: Policia sulmon gazetarê dhe reporterê

0

Ndërkohë që protesta e opozitës po vijon prej 4 orësh tashmë, duke u transmetuar drejtpërdrejt jo vetëm nga mediat shqiptare por edhe të huaja, një akt i paprecedentë ka ndodhur gjatë saj.

Sipas raportimeve gazetarë dhe fotoreporterë janë sulmuar nga policia me uje me presion gjatë transmetimit live.