Disa kombinime veshjesh verorë mama dhe vajzë

0
Disa kombinime veshjesh verorë mama dhe vajzë

Blogerja e modës Hannah Strafford-Taylor na vjen në ndihmë për disa sugjerime se kusha janë trendet dhe kombinimet ideale të kësaj vere.

Tanimë veshja bukur familjarisht është një tendencë që po rritet edhe në shoqërinë shqiptare. Sugjerimet e blogeres njohur do t`ju kursejnë dhimbje koke dhe stress për të gjetur kombinimet.

Ne do tju sjellim katër kombinime se si mamatë dhe vajzat e vogla të jenë veshur bukur dhe trendi.

MEDIA LINE NEWS| medialine.al