Dedikimi i veçantë i Patris Berishës për Tunën

0
Dedikimi i veçantë i Patris Berishës për Tunën

Dedikimi i veçantë i Patrisit për Tunën. Patris Berisha dhe Tuna Sejdiu e kanë vërtetuar shpesh herë që kanë një marrëdhënie perfekte me njëri-tjetrin.

Ai ka publikuar një foto në ‘Instagram’ ku Tuna dukej pranë bashkëpunëtorëve të saj, në koncertin e albumit ‘Fortuna’, i cili u prezantua në 8 mars. “Bravo @tunasejdi që gjithmonë ia del”, ka shkruar Patrisi duke treguar kështu mbështetjen e tij ndaj projekteve të këngëtares. Më pas ai ka vazhduar me falenderimin ndaj pjesës së tjetër të stafit.

Dedikimi i veçantë i Patris Berishës për Tunën