BRAZIL: Të shtëna në një shkollë ku kanë mbetur 5 studentë të vrarë

0
BRAZIL: Të shtëna në një shkollë ku kanë mbetur 5 studentë të vrarë

Të paktën pesë studentë janë vrarë nga të shtënat në një shkollë në São Paulo të Brazilit, njofton policia.

Një i person tjetër u vra gjithashtu në sulmin në shkollën shtetërore Profesor Raul Brasil në Suzanano.

Dy “adoleshentë të armatosur dhe të maskuar” kishin kryer sulmin, njoftoi policia. Raportet e medias thanë se të dy personat e armatosur ishin gjithashtu të vdekur.

Guvernatori i shtetit São Paulo João Doria shkroi në Twitter se viktimat ishin “vrarë mizorisht”.