Basha takohet me banorët që preken nga projekti i Unazë së Re

0
Basha takohet me banorët që preken nga projekti i Unazë së Re

Basha takohet me banorët që preken nga projekti i Unazë së Re.

Kryeopozitari Lulzim Basha u  takua me banorët e Unazës së Re, të cilëve do t’u shemben shtëpitë dhe bizneset në kuadrin e projektit për zgjerimin e rrugës për Unazën e Madhe të Tiranës. 317 godina do të shemben.

Banorët protestojnë prej ditësh për shembjet e banesave dhe bizneseve të tyre.

Sipas njoftimit të PD, Basha po takohet me protestuesit pas kërkesës së tyre.