Adrola Dushi na habit me ndryshimin e look-ut të saj

0
Adrola Dushi na habit me ndryshimin e look-ut të saj

Adrola Dushi ka vendosur të ndryshojë look.

Ish-Miss Shqipëria ka prerë flokët shkurt stil “bob” dhe duket për mrekulli. Adrola, duket e kënaqur me këtë stil të ri flokësh që për hirë të së vërtetës i shkojnë shumë.

Adrola Dushi na habit me ndryshimin e look-ut të saj